Jeugdploegen spelen volgend seizoen interprovinciaal voetbal!

donderdag 22 mei 2014 om 00u00

Vandaag werden de resultaten bekendgemaakt van de Footpass Audit waarmee de Jeugdwerking van FCV Dender EH beloond werd met 3 sterren. Dat betekent dat onze jeugdploegen de komende 3 jaar interprovinciaal voetbal mogen spelen (staat gelijk aan het huidige nationaal voetbal)!

Het jeugdbestuur houdt eraan iedereen binnen de jeugdwerking te feliciteren en te bedanken met een expliciet woordje van dank voor onze jeugdcoördinatoren Johan en Wouter, hun trainersstaf en iedereen die deze erkenning mogelijk gemaakt hebben.

Onze jeugdspelers zien zich hierdoor verder verzekerd van een goede, kwaliteitsvolle opleiding en zullen dus vanaf volgend seizoen uitkomen tegen de betere clubs uit het Belgische voetbal.

Dit kwaliteitslabel is eens te meer een bevestiging van onze kwalitatief hoogstaande voetbalopleiding, het doet ons dan ook plezier dit op deze manier door de KBVB bevestigd te zien. Dat getuigen onder meer: de hoge opleidingsgraad van onze jeugdtrainers, de goede doorstroom van onze jeugdspelers naar de A-kern van onze club, het feit dat elk seizoen ongeveer 10% van onze spelers de overstap maakt naar een Elite 1-ploeg en de rangschikking van onze ploegen in het huidige seizoen.

We willen alvast alle ploegen veel succes wensen voor de nog resterende wedstrijden en tornooien en iedereen bedanken voor het vertrouwen in onze club!