Aanstelling Bart Evens als jeugdcoördinator onderbouw

woensdag 19 december 2018 om 20u41

Het Jeugdbestuur en de sportieve staf hebben Bart Evens aangesteld als nieuwe jeugdcoördinator onderbouw en dit met ingang vanaf 1 januari 2019.

Bart is al enkele jaren op hoog niveau bezig met jeugdwerking en specifiek het laatste half jaar binnen onze eigen club (onder- en middenbouw). De positieve ervaring van de afgelopen maanden resulteerde in een vraag om de sportieve staf te komen versterken. Wij zijn dan ook verheugd dat Bart deze functie heeft aanvaard.

In de hoedanigheid van jeugdcoördinator onderbouw zal Bart instaan voor de verdere sportieve uitbouw van onze jeugdopleiding in samenwerking met Joris Van Mulders (TVJO), Karel De Waele (JC bovenbouw) en Wouter Vaeyens (JC middenbouw). Dit door het aansturen en ondersteunen van de trainers en het verder uitwerken en implementeren van de sportieve visie van onze club zoals opgenomen in ons ontwikkelingsplan. Een individueel opvolgingsplan voor elke speler met als doel iedere speler zoveel mogelijk op individuele basis te begeleiden om van hem of haar een completere voetballer te maken. De filosofie van hoe breder de basis, hoe hoger de (individuele) top typeert deze visie.

Wij wensen Bart alvast veel succes en zijn dankbaar voor het engagement dat hij aangaat om onze jeugdopleiding verder uit te bouwen tot de referentie in de regio.