Eindeseizoensfeest.

dinsdag 18 april 2017 om 17u53

Beste ouders,

Beste spelers,

Met nog slechts een paar wedstrijden in het vooruitzicht, loopt het huidige voetbalseizoen op zijn laatste sportieve benen.  Om in schoonheid af te sluiten, organiseren het Jeugdbestuur, de Sportieve Cel en de Ouderraad van FCV Dender EH op vrijdag 5 mei een eindeseizoensfeest, waarop wij alle jeugdspelers (U6 t.e.m. beloften) en hun ouders uitnodigen in de grote kantine onder de hoofdtribune van het Van Roystadion.  Tussen 18u00 en 21u00 organiseren wij een barbecue aan 16 euro per volwassene (3 stukken vlees) en 10 euro per kind (1 stuk vlees + 1 drankje).

Deelnemen aan de barbecue kan enkel via voorinschrijving en voorafbetaling !

Inschrijven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van spelersnaam + aantal volwassenen en aantal kinderen.

De deelname is pas definitief nadat wij de voorafbetaling hebben ontvangen.  Het geld dient uiterlijk zaterdag 29 april op de rekening van de Ouderraad Jeugd FCV Dender - IBAN BE62 0688 9148 1961 - te staan.

Tijdens de trainingsavonden kan u eveneens cash betalen bij Gerda Piens in de jeugdkantine op het Walleken.

Na afloop van de BBQ is er muziek en kan er een dansje geplaatst worden ...

Deze avond is de ideale gelegenheid om na te kaarten over het voorbije seizoen, vooruit te blikken op het komende seizoen of ....  Om gewoon eens alle remmen los te gooien !

De opbrengst van het eindeseizoensfeest komt volledig ten goede van de jeugd (o.a. aankoop nieuw trainingsmateriaal).

We hopen op jullie massale aanwezigheid en samen maken we er een spetterend einde van het seizoen van !

Met sportieve groeten,

Jeugdbestuur, Sportieve Cel en Ouderraad FCV Dender EH.